Styrkeløftklubber i Norge

Styrkeløft står sterkt i Norge. Faktisk er det flere styrkeløftere enn vektløftere her i landet. Det setter Norge i en særstilling, for vektløfting er en større sport internasjonalt. Dette skyldes hovedsakelig at vektløfting er en olympisk idrett, mens styrkeløft foreløpig ikke står på det olympiske programmet.

Ettersom styrkeløft er så populært i Norge, finnes det mange klubber landet over. Utøvere som har lyst til å begynne med styrkeløft, kan gå til nettsiden til Norges Styrkeløftforbund, styrkeloft.no. Der finner man nyheter og informasjon om sporten og arrangementer. Man finner også et kart og en liste over styrkeløftklubber. Klubbene er listet opp alfabetisk, eller man kan trykke på pilene på kartet.

Dersom man ikke finner en styrkeløftklubb i nærheten av der man bor, kan man kontakte Styrkeløftforbundets regioner. Man må være medlem av en klubb for å delta i konkurranser som arrangeres av Norges Styrkeløftforbund. Det enkleste er å melde seg inn i den nærmeste klubben, men man kan også starte en egen klubb. Dette finner man også råd om på nettsiden til Norges Styrkeløftforbund. Når man har opprettet en klubb, eller har meldt seg inn i en eksisterende klubb, er det bare å begynne å trene til neste konkurranse.

Comments Off on Styrkeløftklubber i Norge

Filed under Styrkeløft